آموزش آشپزي» كيك كاكائـويي و سوپ اسپانيايي

كيك كاكائـويي

مواد لازم براي چهار نفر

آرد: دو ليوانآموزش آشپزي» كيك كاكائـويي

تخممرغ: پنج عدد

شير: نصف ليوان

شكر: 5/1 ليوان

بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري

پودر كاكائو: دو قاشق غذاخوري

وانيل: مقداري

روغن جامد: نصف ليوان
 
خامه شكلاتي: براي تزئين

كيك
كاكائـويي

مواد لازم براي چهار
نفر

آرد: دو ليوانآموزش آشپزي» كيك كاكائـويي

تخممرغ: پنج عدد

شير: نصف ليوان

شكر: 5/1 ليوان

بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري

پودر كاكائو: دو قاشق غذاخوري

وانيل: مقداري

روغن جامد: نصف ليوان
 
 خامه شكلاتي: برايتزئين

طرز
تهيه:

ابتدا تخممرغها را شكسته و زرده و سفيده آن را از هم جدا
مي
كنيم. سپس سفيدهها را با همزن ميزنيم تا پفدار شود، بعد نصف شكر را داخل آن ريخته و دوباره با
همزن مي
زنيم تا سفيده كاملا سفت شده و از ظرف جدا نشود.
آنگاه روغن را آنقدر هم مي
زنيم تا نرم شود سپس باقي مانده شكر را به همراه
وانيل داخل روغن ريخته و آنقدر هم مي
زنيم تا روغن كرم رنگ شود. حالا زردهها را تكتك داخل روغن و شكر و وانيل ميريزيم و تا حدي هم ميزنيم كه زردهها و روغن به رنگ سفيد درآيد و كشدار شود. سپس پودر
كاكائو را داخل مواد مي
ريزيم و هم ميزنيم تا پودر كاكائو با تمام مواد مخلوط شود.

سپس تمام مواد را داخل
سفيده زده شده به آرامي مي
ريزيم و با قاشق هم
مي
زنيم تا مواد به آرامي
مخلوط شود، سپس شير را آرام آرام از گوشه داخل مواد مي
ريزيم و مواد را با هم
مخلوط مي
كنيم بعد آرد و بيكينگ پودر
را با هم مخلوط مي
كنيم و چند باري از الك رد
مي
كنيم و به مواد اضافه
مي
كنيم تا مواد با هم مخلوط
شود و در يك قالب كه قبلا كف آن را چرب كرده و آرد پاشيده
ايم، ميريزيم. فر را 20 دقيقه با
حرارت 170 درجه سانتيگراد گرم مي
كنيم سپس قالب را 30 دقيقه
در فر قرار مي
دهيم تا بپزد. سپس از فر
خارج مي
كنيم، تا سرد شود. پنج
دقيقه بعد از خارج كردن از فر بايد با استفاده از خامه شكلاتي روي كيك را تزئين
كنيد، مانند تصوير، پس از اينكه كيك كاملا سرد شد، آن را از قالب كيك خارج
كنيد.

سوپ
اسپانيايي

آب گوجهفرنگي: دو ليوانآموزش آشپزي» سوپ اسپانيايي

آب مرغ: سه
ليوان

آرد: چهار قاشق
غذاخوري

كره: 50
گرم

نمك: يك قاشق
مرباخوري

فلفل: نصف قاشق
چايخوري

جعفري خرد شده: يك
قاشق غذاخوري

نان تست: در صورت تمايل

طـرز تهيـه:

ابتدا كره را روي حرارت ميگذاريم تا آب شود. آرد را داخل كره ميريزيم و هم ميزنيم تا آرد تفت بخورد. سپس آب مرغ را
آرام
آرام داخل آرد ميريزيم و مرتب هم ميزنيم تا آرد كاملا حل شود.

پس از اين مرحله آب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را ميافزاييم و ميگذاريم سوپ كمي بپزد و جا بيفتد… در آخر جعفري را
اضافه مي
كنيم و ميگذاريم چند جوش بزند.

سپس سوپ را از روي حرارت
برمي
داريم و هم ميزنيم. حالا سوپ آماده است،
مي
توانيد چند تكه نان تست
برشته شده را به همراه سبزي روي سوپ بريزيد و ميل كنيد.

About these ads
نوشته شده در وبلاگ قبلي. Leave a Comment »

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

دنبال‌کردن

هر نوشتهٔ تازه‌ای را در نامه‌دان خود دریافت نمایید.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: